Vinyyliverhouksen käyttökohteet

Vinyyliverhous on kaunis, helppohoitoinen ja ennen kaikkea kestävä ulko- ja sisäverhousmateriaali. Vinyyliverhouspaneelit ovat värivalmiita. Kun vinyyliverhous on asennettu, niin seinäpinta on valmis, eikä se vaadi maalausta, huoltomaalauksia tai korjauksia.

Valikoimastamme löytyvät ulko- ja sisäkäyttöön soveltuvat paneelimallit.

Ulkokäyttöön tarkoitetut vinyylipaneelit

Ulkokäyttöön tarkoitetut vinyylipaneelit ovat suunniteltu erityisesti kestämään ankaria sääolosuhteita, suuria lämpötilojen vaihteluita ja auringon ultraviolettisäteilyä.

Sisäkäyttöön tarkoitetut vinyylipaneelit

Laaja valikoima tuotteita, jotka soveltuvat erityisesti sisäkäyttööm. Sisäpaneelien käyttökohteita ovat mm. maatalouden ja teollisuuden sisätilat, autopesuloiden sisätilat jne. Kysy edustajaltamme lisää.

Omakotitalot

Vinyyliverhous on pitkäikäinen vaihtoehto puuverhoukselle. Valikoimastamme löytyvät suomalaiseen maisemaan soveltuvat perinteiset värit ja paneelimallit.

  • korjausrakentamiseen
  • uudisrakentamiseen

Rivitalot

Taloyhtiöissä arvostetaan kestäviä ratkaisuja. Vinyyliverhous ei vaadi korjausmaalauksia, niin ulkoverhouksen ylläpitokustannukset pienenevät huomattavasti. Vinyyliverhouksen mahdollistamia säästöjä taloyhtiö voi käyttää johonkin muuhun kuin jatkuviin verhouksen huoltomaalauksiin ja korjailuihin. Vinyyliverhouksen ansiosta ulkoverhous pysyy siistinä vuosikymmenestä toiseen ja rivitalo-osakkeen myynti on helpompaa, kun rakennus antaa kauniin ja kestävän ensivaikutelman ostajalle.

Vinyyliverhous on nopea asentaa ja asennuksesta aiheutuva sotku on vähäistä, joten asennuksesta aiheutuva häiriö asukkaille on erittäin pieni ja lyhytaikainen.

Kerrostalot

Kerrostalossa suoritettavat huoltotoimenpiteet vaikuttavat merkittävästi asumiskustannuksiin. Yksi suurimpia korjauskustannuksia ovat julkisivun kunnostus- ja maalaustyöt. Vinyyliverhouksen pitkäikäisyyden ansiosta ulkoverhouksen huoltotarpeet ja -kulut vähenevät.

Vinyyliverhous on nopea asentaa ja asennuksesta aiheutuva sotku on vähäistä, joten asennuksesta aiheutuva häiriö asukkaille on pieni ja lyhytaikainen.

Maatalousrakennukset

Maatalousrakennusten ulkoverhoilussa arvostetaan kestävyyttä. Yleensä maatalouden rakennukset ovat seinäpinta-aloiltaan valtavan suuria, niin ulkoverhousmateriaalia valittaessa tulee ottaa huomioon verhouksesta aiheutuvat ylläpitokustannukset. Vinyyliverhous ei vaadi jatkuvaa maalausta ja lahovikojen korjausta. Tästä syystä säästöjä kertyy jatkuvasti sen jälkeen, kun vinyyliverhous on asennettu.

Tiiviinä materiaalina se suojaa rakennuksiesi runkorakenteita. Tuulettuva rakenne turvaa sen, että runkorakenteet pysyvät terveinä ja kuivina.

  • navetat
  • sikalat
  • kanalat jne.

Vinyyliverhouksen käyttökohteita maatiloilla on todella paljon!

Halli- ja varastorakennukset

 

Auto-, jäte- ja roskakatokset

 

Suomen vinyylikeskus - Laadukkaita ja kestäviä vinyylituotteita

©2019 Suomen Vinyylikeskus . Kaikki oikeudet pidätetään.